Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram
  • Fetih Mah. Müdafi Sok.No:3/1 Karatay/KONYA BA ve BS
  • 0 (532) 486 73 60
  • bilgi@konyaikincielpalet.com

Palet satmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Palet satmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Palet satmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

06 Mart 2021, 09:1338620

Sektör farkı olmaksızın her alanda kullanılmış paletleri alıyoruz. Palet satmak istiyorum diyorsanız KONYA 2. EL PALET sitemizden sizlere en hızlı ve etkili şekilde hizmet vermektedir. En iyi fiyatlarla aynı gün adresinizden alım yapmaktayız. Palet sayısı kaç olursa olsun ister toplu yada adetsel olarak satış yapabilirsiniz. Ahşap palet, euro paletler, tahta palet, epal palet ve tüm çeşitlerde ikinci el palet alım satım yapıyoruz.

İkinci El Palet Satmak

Palet ürünlerinde ikinci elde alım yapan firma bulmak pek kolay değildir. Bu sebeple bir çok palet sahibi hurdacılar ile irtibata geçmekte ve çok düşük fiyatlarla paletlerini satmaktadır. Palet satmak istiyorum ama doğru yeri bulamıyorum derseniz kesinlikle Bipalet uzmanları ile tanışmanız gerekmektedir. Firmamız İstanbul içinde yıllardır bu hizmeti deneyimli ekipleri ile sorunsuz şekilde vermektedir.

 Satmak istediğiniz paletlerin dilerseniz en son halini bizlere göndererek de fiyat teklifi alabilirsiniz.

2. El Palet Satmak İstiyorum

Palet sıfır ürün olarak satın alınırken yüksek maliyetler ödenen ürünlerdir. Sektöre göre sayısal olarak ciddi bir tüketimi vardır. Nakliyat firmaları, depolama şirketleri, fabrikalar ve bir çok farklı endüstride ciddi bir kullanımı mevcuttur. Yoğun kullanımdan kaynaklı ikinci ele çıkan paletler bir çok firma tarafından hurdaya atılmakta veya atıl halde aylarca bekletilmektedir. Çürümeye terk ettiğiniz bu paletleri aslında doğru şekilde değerlendirmeniz oldukça kolay.

Palet satmak istiyorum düşüncesi olan her müşterimize en kolay şekilde hizmet veriyoruz. İlanlarla uğraşmadan, sizi yormadan, maliyet harcamadan kaliteli alım satım sunuyoruz. Biz yerinize geliyor ve fiyat teklifimizi adresinizde veriyoruz.

Yorumlar

Yorum Yap